Één man verbrodt hartelijke terugkeer Raman
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 16 reacties

Michel Louwagie weigerde de hand van Raman

Één man verbrodt hartelijke terugkeer Raman
Foto: © photonews

Benito Raman reageerde donderdagavond enkel bij de televisie op zijn terugkeer in de Ghelamco Arena. Bij de schrijvende pers was de voormalige Gentse publiekslieveling niet te zien. In de catacomben zette één actie immers een domper op zijn terugkeer.

Zo zou algemeen manager Michel Louwagie de hand van Benito Raman flagrant geweigerd hebben. De motieven van de sterke man van Gent zijn niet helemaal duidelijk, maar het één en ander kan te maken hebben met het kranteninterview dat op donderdag verscheen.

Reactie op uitlatingen in de media?

Raman beschuldigde er het Gentse bestuur in de media immers van dat men een detective achter hem aanstuurde. Het was een valse noot in een anders -afgezien van de nederlaag- mooie terugkeer van het Gentse jeugdproduct.

Zo begroette hij hartelijk Hein Vanhaezebrouck, alle spelers, de technische staf en de mascottes van Gent. Bekijk hieronder in foto's de terugkeer van Raman en zijn emotionele tocht van het veld. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21689 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties