Yves Vanderhaeghe zit soms met de handen in het haar ziet ook sportief directeur bij KV Oostende Devroe: "Misschien heb ik daarin gefaald"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
Yves Vanderhaeghe zit soms met de handen in het haar ziet ook sportief directeur bij KV Oostende Devroe: "Misschien heb ik daarin gefaald"
Foto: © photonews

KV Oostender werkt gestaag verder aan zijn transformatie tot topploeg in België. Dit seizoen hebben de Kustboys een kern om van te duizelen.

Canesin, Musona, Dimata, El Ghanassy, Cyriac, Conté, Akpala, Pedersen, ... en ga zo maar door. Coach Yves Vanderhaeghe heeft de handen vol om iedereen tevreden te houden. "Misschien hebben we wel te veel spelers. Misschien heb ik daar als sportief directeur in gefaald en hebben we het onze trainer te moeilijk gemaakt", vertelde een open Luc Devroe maandagavond in Extra Time.

"Vorig seizoen hadden we een kern van 31 spelers. Toen wisten bepaalde jongens dat de 11 die speelden beter waren dan zij. Nu staan er 11 jongens naast de ploeg die vinden dat ze even goed zijn."

Eén vertrekker - vijf nieuwe jongens

"Misschien hadden we het met drie spelers minder kunnen doen, want alleen Jordan Lukaku is vertrokken, terwijl er met Proto, Marusic, Tomasevic, Conté en Dimata wel vijf spelers bijgekomen zijn. Als je dan geen POI speelt... Maar dit is voor een coach geen evidente situatie."

Luc Devroe gaf al aan dat er voor sommige jongens naar een oplossing wordt gezocht in de winter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties