Dutoit creëert rel bij STVV: "Hij zou beter in de spiegel kijken"
Redactie
| 2 reacties

Het bestuur van STVV verwacht excuses van William Dutoit

Dutoit creëert rel bij STVV: "Hij zou beter in de spiegel kijken"
Foto: © photonews

William Dutoit ging er na de match tegen Eupen met vuile voeten door. Zijn ploegmaats moesten het ontgelden, want hij merkte een gebrek aan karakter. En: "Je kan van een ezel geen koerspaart maken."

De 28-jarige doelman spaarde de kritiek niet. Ook het bestuur kreeg een veeg uit de pan. “Er is een gebrek aan karakter. Maar dat is de keuze van de club. Ze hebben een ploeg met allemaal brave jongens samengesteld, terwijl we de problemen van vorig seizoen kenden. We spelen goed, brengen mooie combinaties op de mat, maar dit team heeft geen strijders.”

“Je kan van een ezel geen koerspaard maken. Het zijn allemaal lieve jongens, die braaf de richtlijnen opvolgen. Maar dit STVV heeft nood aan pitbulls, vechters die punten willen pakken en in eerste willen blijven”, aldus Dutoit.

Uitspraken die niet op gejuich werden ontvangen bij het bestuur. CEO Philippe Bormans eist excuses. "Ontoelaatbaar", aldus Bormans bij Het Nieuwsblad. "Dutoit plaatst zichzelf buiten de groep. Hij zou beter eerst zelf in de spiegel kijken. Ik verwacht excuses naar de groep toe van zijn kant.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties