Reactie Leedvermaak bij de fans van OHL: "Schrijnend dat je juicht als je verliest" en "Als je niets hebt om voor je eigen ploeg te zingen..."

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 15 reacties
Leedvermaak bij de fans van OHL: "Schrijnend dat je juicht als je verliest" en "Als je niets hebt om voor je eigen ploeg te zingen..."
Foto: © Voetbalkrant.com

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse SK miste op een haar na de periodetitel. Op enkele minuten van het eind kreeg het uitvak aan Den Dreef te horen dat Roeselare met 2-1 won van Antwerp, en ook de OHL-fans hadden snel in de smiezen dat de Pallieters naast het finaleticket grepen.

En dus jenden de OHL-fans de meegereisde Lierse-aanhang. "Het is schrijnend dat de thuisupporters stonden te juichen terwijl hun ploeg verloor", oordeelde Lierse-coach Eric Van Meir. "Dat is jammer."

Ik beschouw dit als een compliment, dat ze jaloers zijn op ons

Frederik Frans

Frederik Frans vond de actie van het thuispubliek dan weer een pluim voor de Lierenaren. "Ik begrijp die actie ergens wel", pikte de verdediger in op de kwestie.

"Als je niets hebt om voor je eigen ploeg te zingen, moet je wel over een andere club zingen. Ik zal dit als een compliment beschouwen. Dat ze jaloers zijn op ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties