Sportief directeur Moeskroen reageert: "Ik begrijp het niet, zoveel scheidsrechterlijke dwalingen in België..."

Bart Ver Elst Jordan Horwood
Bart Ver Elst en Jordan Horwood vanuit Sclessin
| 2 reacties
Sportief directeur Moeskroen reageert: "Ik begrijp het niet, zoveel scheidsrechterlijke dwalingen in België..."

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Scheidsrechter Joeri Van de Velde gaf zondag tijdens Standard-Moeskroen een verkeerde speler de gele kaart. Yuri Selak, sportief directeur van de Henegouwers, bleef erg gefrustreerd achter na die beslissing.

De uitsluiting van Trezeguet zorgde vanzelfsprekend voor heel wat discussie. "We zullen de situatie analyseren, want dit zorgde voor heel wat nervositeit", opent Selak. "Op twee weken tijd (KRC Genk-KV Mechelen was begin oktober, nvdr) gebeurt twee keer dezelfde fout, dat is zwaar. Ik begrijp het niet, zoveel scheidsrechterlijke dwalingen in België..."

Ondanks de nederlaag was er toch tevredenheid over het geleverde spel van de bezoekers. "Ik onthoud dat we een sterke eerste helft gespeeld hebben. We hadden kansen om de score te openen, maar de bal wilde er niet in. In de tweede helft slikten we te gemakkelijk een doelpunt.

"We kregen zes gele kaarten van de scheidsrechter, maar ik vond ons helemaal niet agressief spelen", vervolgt Selak. "Trezeguet ging neer in de zestien na een contact. Ik zeg niet dat het een penalty was, maar het was absurd om hem daar geel voor te geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties