Amper 14 jaar oud, maar dit Belgische toptalent mag nu al meetrainen bij Standard

Redactie
| 54 reacties
Amper 14 jaar oud, maar dit Belgische toptalent mag nu al meetrainen bij Standard
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

In Luik loopt er heel wat jong talent rond en bij Standard proberen ze zo vaak mogelijk de kaart van de jeugd te trekken. Deze week mocht er zelfs een jongen van amper veertien jaar oud meetrainen met de troepen van Aleksandar Jankovic.

Het gaat om Lillo Guarneri, een beloftevolle doelman die sinds een tijdje actief is bij Standard. De jonge goalie staat te boek als een groot talent en woensdag mocht hij zelfs al meetrainen met het eerste elftal.

Eerste doelman worden bij Standard

In tegenstelling tot heel wat andere jonge talenten, is Guarneri (voorlopig) niet geïnteresseerd in een transfer naar het buitenland. De jonge doelman droomt ervan zich door te zetten bij Standard en er eerste doelman te worden.

Guarneri’s moeder Virginie vertelde dat een jaar geleden in een gesprek met onze collega’s van Walfoot. “Lillo wil bij Standard zijn jeugdopleiding afwerken en zijn droom is om de kleuren van deze club te dragen bij de A-ploeg. Dat is volgens sommigen misschien arrogant, maar eigenlijk is het gewoon een ambitieuze ingesteldheid.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties