'Manchester United geeft Messi op, andere Engelse topclub favoriet om Barça-ster te strikken'

Redactie
| 3 reacties
'Manchester United geeft Messi op, andere Engelse topclub favoriet om Barça-ster te strikken'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lionel Messi is ondertussen 29 jaar oud en het heeft er alle schijn van dat de Argentijn zijn Europese carrière bij FC Barcelona zal afsluiten. Of toch niet? In Engeland hebben ze de komst van Messi namelijk nog niet opgegeven.

We beginnen bij het begin. Eén Engelse topclub heeft de komst van Messi nu toch uit het hoofd gezet. Manchester United gelooft niet dat het de Argentijnse balvirtuoos ooit zal kunnen strikken. Op Old Trafford beschikken ze over voldoende geld om de deal te beklinken, maar vrezen ze dat áls Messi ooit naar Engeland trekt, hij voor Manchester City zal kiezen.

Volgens de mensen bij United is de aanwezigheid van Pep Guardiola een serieus voordeel voor de rivalen van City. “Als Messi op een dag beslist dat hij weg wil bij Barcelona, is Manchester City favoriet om hem binnen te halen”, vertelde een anonieme bron bij United aan The Sun.

Einde carrière bij Barcelona... Of bij Newell's Old Boys?

De voorbije jaren waren er al meermaals geruchten omtrent Messi, maar de Argentijn heeft nooit de wens uitgesproken om Barcelona te verlaten. Verwacht wordt dat Messi zijn Europese carrière afsluit in Camp Nou. Mocht De Vlo alsnog vertrekken, is het wellicht naar zijn jeugdliefde Newell’s Old Boys, in zijn vaderland Argentinië.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties