Stadion: Schiervelde
Roeselare springt over Antwerp, Cercle en Lierse na spannend duel met Lommel en heeft alle troeven in eigen handen

Roeselare nu ook co-leider in tweede competitie na zege tegen Lommel, slecht nieuws voor Lierse en Antwerp

In eerste nationale B stond er nog een duel op het programma op speeldag 4 van de tweede competitie. Roeselare wilde in eigen huis winnen van Lommel, om zo ook in periode twee co-leider te worden.

Roeselare moest dan wel thuis tegen het stugge Lommel de punten weten thuis te houden. Sawaneh Ibou zorgde al na tien minuten met de kop voor een knappe voorsprong voor de thuisploeg.

In enkele dolle minuten werd het rond het halfuur plots 2-1. Eerst zorgde Cornet voor de 2-0, even later kon Deferm de wedstrijd opnieuw spannend maken.

De tweede helft dan? Die zorgde voor heel wat spanning en spektakel, met vooral kansen voor de thuisploeg. Lommel probeerde nog wel wat, maar Biebauw stond sterk te keepen.

In de stand komt Roeselare met 8 op 12 naast OH Leuven op kop in de tweede competitie, het springt over Lierse, Cercle én Antwerp in de stand en heeft alles nu in eigen handen.