'Standard-fan' Christian Kabasele geeft twee redenen waarom een overgang van Genk naar de Rouches deze zomer geen optie was

Redactie
| 0 reacties
'Standard-fan' Christian Kabasele geeft twee redenen waarom een overgang van Genk naar de Rouches deze zomer geen optie was
Foto: © photonews

Christian Kabasele ruilde in het tussenseizoen Racing Genk in voor Watford. De Rode Duivel kende een topjaar bij de Limburgers, maar toch kwamen Anderlecht of Club Brugge niet aankloppen.

Over de uitgebleven interesse van paars-wit en blauw-zwart leest u HIER meer. En wat met Standard? De ploeg waar hij van kindsbeen af sympathie voor heeft?

Dromen van Standard-shirt

Als gastje uit Chênée, een gemeente op tien minuten van Luik, ben ik altijd fan geweest van Standard", vertelt Kabasele in Sport/Voetbalmagazine. "Natuurlijk droom je dan om dat shirt te dragen. Met de jaren is mijn liefde voor Standard verdwenen."

"Standard blijft een topclub, maar het heeft sinds de laatste titel in 2009 een serieuze achterstand opgelopen op Anderlecht, Brugge en Gent. Wat voor zin heeft het om naar een club te gaan van hetzelfde niveau als Genk? Vanwege de rivaliteit is het ook niet gebruikelijk om van Genk naar Standard te trekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties