"Het is venijnig! Die trainer van Gent moet zwijgen"

Redactie
| 6 reacties
"Het is venijnig! Die trainer van Gent moet zwijgen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent moet donderdagavond nog vol aan de bak op het veld van Konyaspor, wil het alsnog Europees overwinteren. Onze landgenoten zijn wel afhankelijk van het resultaat in de wedstrijd Braga-Shakhtar Donetsk. Enkele weken geleden liet Hein Vanhaezebrouck weten dat hij ongerust was.

“Als ik zie dat ze bij Braga na de match het gevoel hebben dat ze al gekwalificeerd zijn, stel ik mij daar vragen bij”, vertelde de coach van Gent na afloop van de match tegen de Portugezen. Je kan het hier nog eens nalezen.

Een uitspraak die ook de coach van Braga uiteindelijk bereikte. In aanloop naar de match tegen Shakhtar reageerde Jose Peseiro op die uitspraken. “Het is venijnig! Ik had zoiets niet verwacht van een coach uit Centraal-Europa. Die coach van Gent moet zwijgen”, noteerde Het Nieuwsblad uit de mond van de trainer.

"Vanhaezebrouck probeert druk te zetten op Fonseca"

Jose Peseiro

“Vanhaezebrouck probeert druk te zetten op Fonseca, maar hij moet het werk van zijn collega’s niet verstoren. Ik kan me niet voorstellen dat een trainer er niet alles aan zou doen om te winnen. Shakhtar heeft tegen Konyaspor ook niet met zijn gebruikelijke elftal gespeeld, maar ze wonnen wel met 0-4. Wij gaan het niet makkelijk krijgen.”

Vanhaezebrouck zelf wilde niet meer terugkomen op zijn uitspraken. “Ik heb mijn mening gegeven op het ogenblik dat ik het heb vastgesteld. Ik ga nu niet reageren op wat de coach van Braga zegt. Wij zijn gefocust op onze opdracht: winnen in Konyaspor", klinkt het tot slot nog in de krant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties