Ook dít was een reden waarom Faris Haroun de overstap van Cercle Brugge naar Antwerp maakte: "Daar doe je het als speler voor"

Dirk Pieters en Redactie vanuit Antwerpen
| 17 reacties
Ook dít was een reden waarom Faris Haroun de overstap van Cercle Brugge naar Antwerp maakte: "Daar doe je het als speler voor"
Foto: © SC

Of Faris Haroun vrijdag aan de aftrap verschijnt tegen Roeselare, zal nog moeten blijken. Maar dat de ex-Rode Duivel klaar is voor zijn debuut voor Antwerp staat vast.

Spelen op de Bosuil voor duizenden fans, ook dat was voor Haroun een drijfveer om bij de Great Old te tekenen. "Natuurlijk kijk ik ernaar uit", liet de middenvelder woensdag op de persconferentie optekenen. "Daar doe je het als speler voor. Je kan beter zo'n wedstrijden betwisten, dan matchen zonder belang met weinig supporters."

Voor Antwerp wacht meteen een zware opener na de winterstop. "Iedereen kan zien dat Roeselare een hele sterke ploeg is met een goede organisatie. Ze staan niet zomaar eerste door enkel geluk. Ze staan terecht op de eerste plaats.

Gevaar van overal

"Roeselare scoort ook gemakkelijk en het gevaar komt ook van overal. Maar thuis moet Antwerp toch het verschil kunnen maken", besluit Haroun.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-0 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties