VIDEO: Recordtransfer blijft indruk maken: "Of het nu Asare of Mitrovic is, hij pakt ze wel aan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 8 reacties
VIDEO: Recordtransfer blijft indruk maken: "Of het nu Asare of Mitrovic is, hij pakt ze wel aan"
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Lovre Kalinic gleed daarnet als het ware in wedstrijduitrusting door de Gentse perszaal. Zelfs als hij niet op het veld staat, maakt de Gentse recordtransfer indruk. Er staat iets in het Gentse doel.

Dat zullen ze ook op training geweten hebben. De nieuwbakken doelman wil absoluut álles winnen. "Hoe hij op training is? Daar laat hij alle ballen binnen", lacht Vanhaezebrouck ironisch. "Ik heb hem ook gezegd, zolang je op training alles binnenlaat, maar er in de match staat, is het goed."

Hij staat er altijd, hij pusht zijn verdedigers en het hele team -Hein Vanhaezebrouck

Alle gekheid op een stokje. "Neen, hij staat er echt áltijd. Het is geen luiaard, hij wil altijd het beste van zichzelf geven. Hij wil altijd doelpunten vermijden en elke wedstrijd of partijtje winnen", aldus Vanhaezebrouck.

Hij durft ook, ondanks het feit dat hij er nog maar net is, op zijn strepen staan. "In de wedstrijden pusht hij zijn verdedigers en zijn team. Het is wel iemand die duidelijk weet wat hij wil, die niet zomaar alles over zich heen laat gaan. Als hij vaststelt dat het er niet scherp genoeg aan toe gaat, zal hij ze wel aanpakken."

Leider achterin

Kalinic kijkt op zo'n momenten ook niet tegen wie hij het heeft. Bij wijze van spreken zou hij Sergio Ramos nog op z'n donder kunnen geven. "Hij is bang van niemand. Winnen is winnen, of het dan Asare is of Mitrovic, hij zal het hen wel zeggen."

De doelman bouwde uiteraard al krediet op. "We hebben ook niet zoveel jongens die op zulke momenten het team op scherp zetten, de leiding nemen. Bovendien ligt hij fantastisch goed in de groep, het is een heel open, joviale kerel. "

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties