Walsh en co. maken het Stuivenberg héél lastig: "Dit is Genk, dit is waarvoor we staan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Walsh en co. maken het Stuivenberg héél lastig: "Dit is Genk, dit is waarvoor we staan"
Foto: © photonews

Eerlijk, wij zouden niet graag (of net wel) in de schoenen van Genk-coach Albert Stuivenberg willen staan. Hij zag zijn B-ploeg domineren op KV Kortrijk en moet voor de wedstrijd tegen Celta de Vigo dus heel wat spelers teleurstellen.

Ook Sandy Walsh zal wellicht donderdag niet spelen. “De trainer hamert er echt op dat iedereen bij de voorbereiding en het spelsysteem betrokken moet zijn. We hebben op Kortrijk bewezen dat we als team heel sterk staan. Dat is belangrijk met al die wedstrijden.”

Het klikte meteen bij die zeven nieuwkomers. “Ook op Roeselare was dat het geval, toen waren er acht nieuwe jongens. Wie vandaag gespeeld heeft, zit ook steeds in de wedstrijdselectie en dus echt in die groep”, ging Walsh verder.

Dat we dit bewijzen, met zeven nieuwe, is niet niks

-Sandy Walsh

“Maar dan nog moet je het bewijzen, met zeven nieuwe in de basis, dat is niet niks.” Ze maken het Stuivenberg niet makkelijk. Positieve selectieproblemen zijn natuurlijk altijd beter dan spelers tekort hebben, maar toch.

“Dit is Genk, hier verwacht men dat de hele selectie sterk is, hier staan we voor. Je ziet ook dat iedereen elkaar feliciteert, zo staan we ook in de kleedkamer. We kunnen nog mooie dingen verwachten van dit Racing Genk naar het einde van het seizoen toe”, is Walsh duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties