Genk heeft een nieuwe voorzitter en die spreekt ambitieus doel uit

Robby Morren
Robby Morren
| 9 reacties
Genk heeft een nieuwe voorzitter en die spreekt ambitieus doel uit
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

KRC Genk liep woensdagavond op het veld van Oostende een flinke kater op. Geen Europees voetbal, maar de club heeft wel een nieuwe voorzitter. En die is bijzonder ambitieus.

Peter Croonen is de komende zes jaar voorzitter van KRC Genk. Hij volgt Herbert Houben op die nog wel actief blijft in de Raad van Bestuur. Mathieu Cilissen wordt Ondervoorzitter.

Sinds 2009 maakt Peter Croonen deel uit van de Raad van Bestuur van KRC Genk. Tijdens die 8 jaar was hij lid van de financieel-sportieve commissie en was hij mede-initiatiefnemer van het FRZA! project.

“We mogen trots zijn op wat we als bestuur de afgelopen jaren realiseerden”, aldus vroeger Voorzitter Herbert Houben op de persconferentie vanmiddag.

We mikken volgend seizoen op de top 3

Peter Croonen

De nieuwe voorzitter klonk bijzonder ambitieus. “Die koers aanhouden en de sportieve stabiliteit verhogen, dat is het plan. We mikken volgend seizoen op de top 3."

Het klinkt als muziek in de oren voor de supporters. "We zullen onze talentvolle groep dan ook samenhouden en verder versterken met dat doel. Hiernaast bestaat KRC Genk volgend jaar 30 jaar. Dat is een mijlpaal die uitnodigt om 30 jaar vooruit te kijken en te vernieuwen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties