Een terugkeer naar Manchester United? Zo denkt Cristiano Ronaldo erover

Redactie
| 1 reacties
Een terugkeer naar Manchester United? Zo denkt Cristiano Ronaldo erover
Foto: © photonews

Cristiano Ronaldo won de voorbije jaren zowat alles wat er te winnen valt met Real Madrid. Vorig weekend voegde CR7 nog een Champions League aan zijn palmares toe. Maar... zal Ronaldo zijn carrière ook effectief in Spanje beëindigen?

De Portugees is inmiddels 32, maar de geruchten omtrent een terugkeer naar zijn ex-club Manchester United zijn nooit uit de wereld verdwenen. Oude liefde roest niet en daarom wordt Ronaldo zowat iedere zomer opnieuw in verband gebracht met een terugkeer naar Old Trafford.

De voorbije jaren ondernam Manchester United – en dan vooral voorzitter Ed Woodward in het bijzonder – tal van pogingen om Ronaldo terug te halen naar het oude nest. In 2012 en 2013 ging Woodward vol voor Ronaldo, maar tot een deal kwam het nooit.

Ronaldo terug naar Old Trafford? Het zal er niet meer van komen

Het lijkt er dan ook sterk op dat Ronaldo tijdens zijn spelerscarrière niet meer terugkeert bij Manchester United. Een bron binnen de Engelse recordkampioen vertelde aan The Daily Star dat Ronaldo duidelijk heeft gemaakt dat hij niet meer voor United zal voetballen.

Ronaldo denkt dus niet aan een terugkeer naar Manchester United. Eén van de redenen waarom de Portugese superster bij Real Madrid wil blijven, is omdat hij ervan uitgaat dat hij met de Spaanse topclub meer prijzen in de wacht kan slepen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties