Drie clubs gaan de waanzinnige strijd om Cristiano Ronaldo aan en hebben daar 180 miljoen euro voor over

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 23 reacties
Drie clubs gaan de waanzinnige strijd om Cristiano Ronaldo aan en hebben daar 180 miljoen euro voor over
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat blijft hij toch onhoudbaar, die Cristiano Ronaldo. Zelfs op 32-jarige leeftijd waren er dit jaar maar weinigen die het beter deden dan hem. En nu duiken er toch weer geruchten op dat hij nog ergens anders zijn geluk kan beproeven.

Het Portugese A Bola meldt dat de allerrijkste clubs - waaronder PSG, Manchester United, Monaco en eventueel enkele Chinese ploegen - maar liefst 180 miljoen euro over hebben voor waarschijnlijk de beste speler ter wereld op dit moment. De duurste transfer is momenteel nog steeds Paul Pogba van 105 miljoen euro, Cristiano Ronaldo staat nog steeds op plaats drie met zijn transfer ter waarde van 94 miljoen euro.

Bij de bovengenoemde clubs zal het zeker niet aan het geld liggen. PSG werd in het verleden nog al gelinkt aan CR7, bij Manchester United kan hij een historische terugkeer waarmaken, maar uiteindelijk moet de speler zelf willen vertrekken. Na de Spaanse titel en een nieuwe Champions League-trofee gaf de Portugees al aan dat hij zijn carrière bij Real Madrid wil uitdoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties