Neymar prijst ploegmaat de hemel in: "Hij wint ooit de Gouden Bal"

Maarten Cattaert
| 1 reacties
Neymar prijst ploegmaat de hemel in: "Hij wint ooit de Gouden Bal"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Neymar was duidelijk in de wolken na de wedstrijd tegen Bayern München. Tegen Braziliaanse media had hij lovende woorden over voor enkele teammaats, in het bijzonder voor mede-miljoenenaankoop Kylian Mbappé.

Neymar-Cavani-Mbappé: een aanvalslinie om duimen en vingers bij af te likken. Dat bewezen ze gisterenavond wederom, door hun grandeur tegen het grote Bayern München te etaleren. De Duitsers kregen het balbezit tegen PSG, maar snedige aanvallen, klasse-acties en dito goals deden de wedstrijd eindigen op 3-0.

Neymar had een groot aandeel in de Parijse zege. Tegen de aanwezige Braziliaanse media had de ster ook lovende woorden over voor Kylian Mbappé. "Het is een privilége om met hem te spelen. Hij is nog een jongetje, maar het is een grote speler. Op het veld zou je zeggen dat hij al dertig jaar oud is."

Neymar gaat nog een stapje verder in zijn lofreden: "Het is een speler die grote dingen zal verwezenlijken later. Hij zal ongetwijfeld ooit de Gouden Bal winnen. Neymar zelf kwam nog niet verder dan een derde plaats in het klassement in 2015.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties