Tubeke-spelers voelen zich bestolen, OHL-doelman Nick Gillekens reageert na controversiële fase
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Tubeke
| 17 reacties

Nick Gillekens weet niet of bij controversiële fase tegen Tubeke de bal al dan niet over de lijn ging

Tubeke-spelers voelen zich bestolen, OHL-doelman Nick Gillekens reageert na controversiële fase
Foto: © photonews

De Tubeke-spelers waren razend na de 1-2 thuisnederlaag tegen Oud-Heverlee Leuven. In de slotfase leek het schot van Anthony Schuster over de lijn te gaan, maar de lijnrechter gaf geen krimp.

"Dit was geen 100%, maar wel een 200% doelpunt", was er achteraf te horen in het kamp van Tubeke. Doelman Nick Gillekens reageerde ook op de fase. "Of het doelpunt was? Nee, hé, want de lijnrechter vlagde niet", aldus de doelman. "Ik kon het moeilijk zien omdat ik op die fase nog gedraaid stond. Toen ik mij omdraaide, was de bal al weg."

"Misschien hebben andere spelers het wel gezien. Maar als de scheids niet fluit, is het geen goal. Daar blijft het bij. We wisten op voorhand dat het niet makkelijk zou zijn. Tubeke is een ploeg die op karakter en duelkracht speelt. In de eerste helft kenden we geen problemen, maar in de tweede helft kropen we naar achter en kwam de tegengoal er snel. We maakten het onszelf moeilijk."

"Het moet niet altijd mooi zijn om te winnen"

Een belangrijke les voor OHL, dat de afgelopen vier wedstrijden winnend afsloot. "Het moet niet altijd mooi zijn om te winnen. We proberen altijd mooi voetbal te brengen. Dat lukt niet altijd omdat de ploegen ons beginnen te kennen. Het is vooral belangrijk dat we op een niet mooie manier leren winnen", klinkt het bij het OHL-sluitstuk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

 Promotion Play-offs - Finale (T) Betfirst
OH Leuven OH Leuven 02/08 Beerschot Beerschot

Nieuwste reacties