Voorzitter Malinwa ziet zijn team op rode lantaarn staan: "Maar angst is de slechtste raadgever"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Mechelen
| 5 reacties
Voorzitter Malinwa ziet zijn team op rode lantaarn staan: "Maar angst is de slechtste raadgever"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen verloor in eigen huis van Sporting Lokeren en kwam zo op de laatste plaats in de stand terecht. Fans eisten en kregen een gesprek met de spelers, voorzitter Johan Timmermans kwam het ondertussen uitleggen aan de pers. "Ik zit met een onprettig gevoel", gaf hij aan.

"Vorig seizoen hadden we in verschillende wedstrijden soms meeval, nu wil de bal er precies niet in tijdens sommige matchen. Ik had een reactie verwacht van de spelers en die hebben we in de tweede helft zeker gekregen, de inzet was er en de spelers zijn er voor gegaan", aldus Timmermans.

"De nieuwe sportieve staf heeft na het vertrek van Ferrera amper een dag tijd gehad, dat was misschien te kort om nu al meteen een resultaat te verwachten. Er zijn nu twaalf speeldagen achter de rug, dus nog 54 punten te verdienen. Al is acht punten natuurlijk sowieso veel te weinig."

Nog 54 punten

De supporters zijn duidelijk angstig en willen dat dit goed komt. Ze kregen de voorbije weken de ene nekslag na de andere en hopen dat het snel keert: "Ik heb ook een onprettig gevoel bij alles. Maar angst? Neen, dat heb ik niet. Angst is de slechtste raadgever."

"We moeten het nu match per match bekijken en zo snel mogelijk punten sprokkelen. Hopelijk kan dat al in de drie resterende matchen van de heenronde, het moet snel gaan", besefte voorzitter Timmermans. Komt het snel goed met Malinwa?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties