BREAKING: eersteklassers bijten in het zand, Brys verlengt contract bij Beerschot Wilrijk met 5(!) jaar

Clint Vens
| 43 reacties
BREAKING: eersteklassers bijten in het zand, Brys verlengt contract bij Beerschot Wilrijk met 5(!) jaar
Foto: © jan mees

Beerschot-Wilrijk kent een prima seizoensbegin en mag daarvoor onder andere zijn coach Marc Brys bedanken. Dat weten ze maar al te goed bij de Mannekes. De club is er dan ook in geslaagd zijn oefenmeester voor 5 jaar langer vast te leggen, ondanks interesse van KV Kortrijk en KV Mechelen.

Nog meer goed nieuws dus voor Beerschot Wilrijk nadat deze morgen al bekendraakte dat de Saudische prins Abdullah Bin Musa'ad geld wil pompen in de fusieclub (dat leest u hier op Voetbalkrant.com).

Marc Brys gaf zelf al aan zondag absoluut op de bank te zitten voor het levensbelangrijke duel tegen Union met het oog op de eerste periodetitel. De samenwerking lijkt nu dus nog iets langer te duren. Marc Brys is al van 2016 actief bij de Mannekes en zou er nu dus nog eens 5 jaar bij doen volgens Hln.be.

Coach naar Engels model

Naast een meer dan waarschijnlijke mooie loonsverhoging - als antwoord op de interesse van KV Mechelen en KV Kortrijk - wordt Brys zijn sportieve takenpakket ook uitgebreid. Hij wordt coach naar Engels model en zal meer inspraak krijgen in de sportieve uitbouw van de fusieclub.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties