Bandé, de deal van het jaar in Mechelen: "Soms moet je durven met dat soort spelers"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 5 reacties
Bandé, de deal van het jaar in Mechelen: "Soms moet je durven met dat soort spelers"
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Eén van de grote revelaties in onze competitie, Hassane Bandé, blijft potten breken. De amper 19-jarige aanvaller is het grootste lichtpunt bij KV Mechelen met acht goals en dat heeft iedereen intussen wel door.

"Bandé doet het uitstekend in een ploeg die nochtans niet overloopt van het vertrouwen", zegt Jan Ceulemans over Bandé in Het Nieuwsblad. "Misschien voelde hij minder druk dan sommige ploegmakkers. Links en rechts pikt hij zijn doelpunten mee, waardoor hij nu bovenaan de topschuttersstand staat."

Mede de verdienste van ex-coach Yannick Ferrera - Jan Ceulemans

En te denken dat hij deze zomer nog te licht werd bevonden in Anderlecht. "KV Mechelen haalde hem als een testspeler, mede de verdienste van ex-coach Yannick Ferrera, die iets in hem zag. Je kan er zeker van zijn dat KV Mechelen hem voor een prikje heeft kunnen vastleggen. Nu is hij al een veelvoud van dat bedrag waard."

Het experiment is alleszins geslaagd, dat is het minste dat je kunt zeggen. "Soms moet je durven met dat soort spelers. Lukt het niet, dan ben je nauwelijks geld kwijt. Lukt het wel, dan rinkelt de kassa."

Niet met een transfer bezig

Bandé laat de verregaande interesse voorlopig over zich heen glijden. "Eerlijk gezegd ben ik nu totaal niet bezig met een transfer. Ik zie mezelf het seizoen uitdoen in Mechelen", vertelde de talentvolle youngster in een eerder interview.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties