Met Beerschot Wilrijk of..."Het blijft een persoonlijke drive om ooit eens voor een Belgische topclub te werken"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 10 reacties
Met Beerschot Wilrijk of..."Het blijft een persoonlijke drive om ooit eens voor een Belgische topclub te werken"
Foto: © photonews

Toen Anastasiou bij Kortrijk en Ferrera bij Mechelen hun ontslag kregen, had Marc Brys een gesprek met beide KV's. Toch koos hij ervoor om het succesverhaal van Beerschot Wilrijk verder te zetten, mogelijk tot in eerste klasse A.

"Voor de club, de stad, onze jeugd en de supporters zou promotie een zegen zijn. En het is, denk ik, hét moment", zegt Brys in Sport/Voetbalmagazine. "Volgend seizoen zal het - door de financiële inbreng van buitenlandse investeerders - tien keer moeilijker zijn om uit 1B weg te geraken."

Onvervulde dromen

Voor iemand met de mooie reputatie van Brys, heeft hij nog maar weinig ervaring in de Belgische hoogste klasse. Het kan altijd nog komen voor de 55-jarige trainer.

"Ik heb geen vlekkeloos parcours afgelegd en mijn keuze voor het buitenland was op dat vlak niet bevorderlijk, maar het blijft een persoonlijke drive om ooit eens voor een Belgische topclub te werken. Ik ben overtuigd van mijn manier van werken en weet dat ik dat aankan, maar het is geen obsessie. En, mogelijk kan dat met Beerschot."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties