Nul op zes Lierse geeft Beerschot Wilrijk hoop: "We zijn nog in de race"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Nul op zes Lierse geeft Beerschot Wilrijk hoop: "We zijn nog in de race"
Foto: © photonews

Na het behalen van de eerste periodetitel -als promovendus toch een stunt- begon Beerschot Wilrijk matig aan de tweede periode. Dankzij een nul op zes van Lierse is er echter nieuwe hoop voor de Antwerpenaars.

"We zijn nog in de race voor die tweede periode, ondanks onze slechte start", geeft Mohamed Messoudi aan. "We zijn ons aan het herpakken met die zes op zes én nog die inhaalwedstrijd tegen Tubize.

Het werd dankzij een onverhoopte terugval van Lierse nog spannend. "Dat was belangrijk. Het was echt indrukwekkend wat ze in het begin presteerden (twaalf op twaalf, nvdr.), vooral dankzij hun nieuwe coach. Maar ook jongens als Yagan komen er volledig door."

Zeker niet uit het oog verliezen dat we in maart fit en klaar moeten zijn voor die eventuele finale -Mohamed Messoudi

"Voor ons is het goed dat ze nu twee keer verloren hebben. Je trekt toch met een ander gevoel naar de onderlinge match als de tegenstander achttien op achttien zou hebben." Na de winterstop is het immers meteen vol aan de bak voor Beerschot Wilrijk.

"We spelen meteen tegen Lierse en Cercle. Dat zijn twee cruciale matchen. Als we daarin een goed resultaat neerzetten, kunnen we vol voor die tweede periodetitel gaan. Al houden we in het achterhoofd dat we zeker fit en klaar moeten zijn voor de eventuele finale."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties