FC Belghoven Waar houden de Brugse huurlingen zich mee bezig naast het voetbal?

Diederik Geypen
Diederik Geypen en Ian De Coster
| 1 reacties
Waar houden de Brugse huurlingen zich mee bezig naast het voetbal?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij FC Eindhoven spelen met Jellert van Landschoot (20) en Dennis van Vaerenbergh (19) dit seizoen twee Brugse huurlingen. Elke dag tussen kerst en nieuwjaar leggen we de twee talenten van blauw-zwart een aparte vraag voor. Vandaag: wat doen ze als ze niet moeten voetballen?

“Nu heb nog weinig hobby's naast het voetbalvoetbal, maar vroeger ging ik heel vaak fietsen met mijn broer", vertelt Van Vaerenbergh. "Een keer gaan mountainbiken en door de modder rijden, dat vond ik wel plezant. Nu gaat dat niet meer, want ik mag geen gevaarlijke sporten meer doen."

Waarom ik niet verder ging met mountainbike? Ik kon mijn broer niet volgen

Op de vraag of hij nooit de ambitie had om zich te ontwikkelen in het mountainbiken, antwoordt Van Vaerenbergh met de knipoog. "Nee, want ik kon mijn broer toch niet volgen toen."

Vrienden en familie

Van Landschoot brengt zijn vrije tijd het liefst van al met vrienden en familie door. "Ik zit hier door de week op appartement en in het weekend keer ik terug naar huis. Dan probeer ik zoveel mogelijk met vrienden en familie dingen te doen. Dat is echt belangrijk voor mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties