"Iedereen was het erover eens dat OHL en Cercle favoriet waren en dat Beerschot Wilrijk al blij mocht zijn om de play-downs te ontlopen. Dat hebben we rap even bijgesteld"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 17 reacties
"Iedereen was het erover eens dat OHL en Cercle favoriet waren en dat Beerschot Wilrijk al blij mocht zijn om de play-downs te ontlopen. Dat hebben we rap even bijgesteld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Geloof me, we zullen er klaar voor zijn. Méér dan klaar," verklaart Hernan Losada, smaakmaker van Beerschot Wilrijk, daags voor de eerste finale tegen Cercle Brugge. Alles moet wijken voor één ding: de promotie naar Eerste Klasse A.

"Die twee finalewijdstrijden tegen Cercle Brugge spoken nu al constant door m'n hoofd. Het kan niet rap genoeg zondag zijn," zegt Hernan Losada op de clubwebsite. Duidelijk op hete kolen.

In de rol van de underdog

Simpele vraag: wat zijn de verwachtingen? "Twee mooie matchen met Cercle Brugge als favoriet. En dat heeft niks te maken met het feit dat wij ons graag in een underdogrol willen wentelen", legt Losada uit.

"Nee, voor aanvang van het seizoen waren de media en alle andere voetbalanalisten het er over eens dat Cercle en OHL de grote favorieten voor de titel waren. En dat KFCO Beerschot Wilrijk al blij mocht zijn als ze de play-downs zouden kunnen ontlopen. Dat hebben we in de eerste periode rap even bijgesteld", vertelt de goedlachse Argentijn met een knipoog.

Honderd doelpunten voor één titel

Twee weken geleden scoorde Losada zijn honderdste officiële doelpunt in het profvoetbal, maar... "Eigenlijk wil ik alle goals die ik al gemaakt heb in mijn carrière met plezier inruilen voor de titel in 1B, zodat we de stap naar eerste klasse kunnen zetten. Want om die droom te verwezenlijken ben ik drie jaar geleden teruggekeerd. We zijn op honderdtachtig minuten van het in vervulling gaan." Afspraak zondag om 16u.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties