UPDATE: Heibel voor finalematch 1B: Beerschot Wilrijk vindt achterpoortje, Cercle Brugge absoluut niet akkoord

UPDATE: Heibel voor finalematch 1B: Beerschot Wilrijk vindt achterpoortje, Cercle Brugge absoluut niet akkoord
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was voorspeld: Alexander Maes kreeg vorige zondag rood in de wedstrijd tegen Cercle Brugge en werd door de Geschillencommissie voor één wedstrijd geschorst en mist dus de beslissende match. In principe, want de Ratten vonden een achterpoortje.

UPDATE 6u22: Het beroep van Beerschot Wilrijk wordt zaterdagmorgen om 9u30 behandeld. Als Maes dan nog geschorst blijft, gaat de schorsing in vanaf 18u en mag hij nog niet spelen. Cercle Brugge heeft alvast laten weten dat het zich betrokken partij stelt.

Beerschot Wilrijk claimt dat Maes niet correct is opgeroepen voor een zitting en wil daarom dat de middenvelder pas volgende week kan voorkomen. Daardoor zou hij zaterdag niet geschorst zijn, weet Het Nieuwsblad.

Maar dat is buiten Cercle Brugge gerekend, dat absoluut niet akkoord gaat met het feit dat Maes zaterdag zou kunnen spelen. De KBVB wil daarom nu zaterdag een zitting houden om te beslissen of Maes mag spelen. Dat wil Beerschot Wilrijk echter niet, want dat zou de wedstrijdvoorbereiding verstoren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties