Björn Ruytinx supportert zaterdag in Jan Breydel voor Beerschot Wilrijk en geeft drie redenen waarom ze het halen: "Ideale uitgangspositie"

Björn Ruytinx supportert zaterdag in Jan Breydel voor Beerschot Wilrijk en geeft drie redenen waarom ze het halen: "Ideale uitgangspositie"
Foto: © jan mees

Beerschot Wilrijk trekt met enorm veel vertrouwen richting Jan Breydel zaterdag. Met een 1-0 in de achterzak en het feit dat ze amper kansen weggaven afgelopen zondag, moeten ze het nu afmaken. Ex-speler Björn Ruytinx heeft alvast heel veel geloof in een goeie afloop.

Het publiek

"Ze krijgen maar 1.800 kaarten, maar die dat er zitten gaan helemaal weg zijn. Ik denk dat ze met gemak die van Cercle gaan overstemmen. Beerschot Wilrijk speelt eigenlijk overal een thuismatch."

De uitgangspositie

"Die 1-0 is eigenlijk ideaal. Daarmee kunnen ze alle kanten uit: afwachten of gaan voor die snelle openingsgoal. Brys zal zijn plannetje wel al klaar hebben. Cercle moet komen en daar gaat Beerschot Wilrijk van profiteren", aldus Ruytinx.

De honger

"Ik weet hoe groot de honger van Hernan en Mo (Losada en Messoudi) is om nog eens in eerste klasse te spelen. Ze willen het echt afmaken. Dat gaat zeker ook meespelen. En die kern is sterk genoeg om de afwezigheid van Maes, Van Hyfte en Pietermaat op te vangen. Wie er ook speelt, ze gaan door een vuur gaan!"
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties