Stress giert door de keel bij Beerschot-fan Tia Hellebaut: "We kunnen geschiedenis schrijven"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Stress giert door de keel bij Beerschot-fan Tia Hellebaut: "We kunnen geschiedenis schrijven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De spanning stijgt voor de fans van Beerschot Wilrijk en dus ook voor Tia Hellebaut. De gewezen hoogspringster, die in 2008 olympisch goud veroverde, heeft een paars hart en zal dus morgenavond op en top nerveus zijn voor het beslissende promotieduel tegen Cercle Brugge.

"Marc Schaessens, ex-speler van Beerschot, is familie van mij. Ik heb de liefde voor de club als kind meegekregen. Mijn papa gaat nu nog altijd naar alle thuismatchen. Ik was er zelf ook bij in de thuismatch tegen Cercle en zal morgen ook weer op post zijn, maar dan wel op 't Kiel om de match op groot scherm te volgen", klinkt het bij Sporza

En de ex-topatlete leeft fel mee met haar geliefde Antwerpse club: "Ik ben toch wel zenuwachtig, wat ook logisch is want we kunnen geschiedenis schrijven. Iedereen is overtuigd van de goeie afloop, al weten we natuurlijk ook dat het nog kan mislopen. Promoveren, zou eigenlijk een straf verhaal zijn. Na de nieuwe start in provinciale was het 'efkes' zwaar, maar het ging elk seizoen goed en zo groeide het gevoel van onoverwinnelijkheid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties