Sofiane Hanni is onder de indruk: "Als hij deze lijn blijft doortrekken, kan hij Anderlecht nog aan de titel helpen"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 4 reacties
Sofiane Hanni is onder de indruk: "Als hij deze lijn blijft doortrekken, kan hij Anderlecht nog aan de titel helpen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De klassieker tussen Standard en Anderlecht leverde in de reguliere competitie een verbluffend topspektakel op. Een van de hoofdrolspelers op Sclessin was Sofiane Hanni, die maar liefst drie keer scoorde tegen de paars-witte aartsrivaal.

De 27-jarige gewezen smaakmaker Anderlecht vertoeft intussen al eventjes in Rusland, maar is nog altijd supporter van paars-wit. En hij gelooft nog volop in een tweede opeenvolgende titel. En hij weet ook wie zijn ex-club aan die prijs kan helpen. 

"Lazar Markovic. Ik heb hem alleen aan het werk gezien tegen Charleroi, maar tegen Club Brugge was hij blijkbaar nog veel beter. Ik zag een speler die niet nadenkt maar alles op instinct doet. Hij is het type speler waar Anderlecht nood aan had. Als hij deze lijn blijft doortrekken kan hij Anderlecht nog aan de titel helpen", luidt het in Het Nieuwsblad.

Het gewezen goudhaantje heeft nog een gouden raad in petto met het oog op die altijd beladen Clásico tegen het vurige Standard: “Focus op de match en vergeet alles wat er rond het veld gebeurt. Als ze Club Brugge kunnen kloppen dan kunnen ze ook gaan winnen op Standard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties