Toch wel zorgen om situatie Dendoncker: "Misschien heeft hij het moeilijk om het tempo op te pikken?"

Toch wel zorgen om situatie Dendoncker: "Misschien heeft hij het moeilijk om het tempo op te pikken?"
Foto: © photonews

Leander Dendoncker is quasi zeker van zijn plaats in de nationale ploeg. Maar zijn situatie zal de komende weken toch wel moeten veranderen. Dat hij topfit is bewijst hij bij de Rode Duivels. Maar desondanks zat hij nog geen enkele keer in de wedstrijdselectie van Wolverhampton in de Premier League.

Het seizoen is al vier wedstrijden op gang en de middenvelder/verdediger haalde zelfs de bank nog niet. Ook PL-watcher Eddy Demarez vindt dat zorgwekkend. "Ik vind het vooral vreemd dat hij nog niet op het wedstrijdblad is geraakt in de competitie. Hij speelde 1 keer in de League Cup. Het is geen topploeg, maar met enkele Portugezen zit er wel wat voetbal in, terwijl het vroeger toch meer kracht was", schrijft hij bij Sporza.

"Hij zit er nu een week of vier, dus ik vind het vrij verontrustend dat hij nog niet boven water komt. Misschien heeft hij last om het tempo op te pikken. Dat ligt natuurlijk een stuk hoger dan in de Belgische competitie. Het zou in ieder geval jammer zijn, ook voor de Rode Duivels, als hij niet aan de bak komt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties