Gouden Schoen-winnaar José Izquierdo (ex-Club Brugge) is eindelijk terug klaar om de Premier League onveilig te maken

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 3 reacties
Gouden Schoen-winnaar José Izquierdo (ex-Club Brugge) is eindelijk terug klaar om de Premier League onveilig te maken
Foto: © photonews

Uitstekend nieuws voor de Belgische fans die José Izquierdo nog een beetje missen: hij is weer klaar om de Premier League onveilig te maken. De voormalige ster van Club Brugge en Gouden Schoen is verlost van zijn lange knieblessure.

Brighton-coach Chris Hughton gaf het heuglijke nieuws mee op zijn persconferentie. "Vorig seizoen schonk hij ons veel doelpunten, dus we zijn héél, héél blij om hem terug te verwelkomen in de kern. Hij miste wel de volledige voorbereiding, maar kon vorige week al een helft bij de beloften meespelen en is wedstrijdfit."

De tegenstander voor vrijdag is West Ham en daar kon Izquierdo vorig seizoen in beide ontmoetingen tegen scoren. "Klopt, en José was ook heel sterk in die wedstrijden, dus we zullen hem ook nu zeker kunnen gebruiken. Al zijn het nu wel andere omstandigheden", sprak Hughes.

Eerste basisplaats?

Izquierdo kreeg tegen Manchester City al een invalbeurtje van zijn zeven minuten, zijn enige speeltijd tot dusver in de Premier League. Mogelijk krijgt hij vrijdag tegen West Ham zijn eerste basisplaats sinds de blessure. In zijn debuutseizoen bij Brighton was hij goed voor vijf goals en vier assists.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties