Reactie Sprookjeshuwelijk in de maak tussen Verrips en KV Mechelen: "Waardering komt van beide kanten"

Sprookjeshuwelijk in de maak tussen Verrips en KV Mechelen: "Waardering komt van beide kanten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij heeft er weer een clean sheet bij, Michael Verrips. De Nederlandse doelman is steeds meer harten aan het veroveren bij KV Mechelen. De meegereisde supporters begonnen dan ook zijn naam te scanderen en dat kon hij wel appreciëren. De nieuwkomer voelt zich dan ook opperbest in Mechelen.

Eerst blikte Verrips nog even terug op de match zelf. Ondanks de 0-3-overwinning was het moeilijker dan het op het eerste gezicht lijkt. "Het was een lastige wedstrijd. De weersomstandigheden maakten het minder gemakkelijk. Het was niet onze beste wedstrijd. We pakken wel wederom de drie punten."

De zesde clean sheet op rij is ook een feit, al had Verrips wel even de hulp van het doelhout nodig. "De ene match heb je veel te doen, de andere weinig. Ik ben blij dat ik samen met de verdediging en het hele team weer de nul kon houden."

Liever in AFAS-stadion

De steun van de fans doet hem ongelooflijk deugd. "Wat de supporters voor ons doen, is heel mooi. Dat geeft een goed gevoel. De waardering komt van beide kanten. Het is top dat het er weer zoveel zijn. Je ziet dat het ons helpt om een wedstrijd over de streep te trekken."

Ondanks de felle support op verplaatsing gaat er wel nog altijd niets boven een thuiswedstrijd. "Ik speel wel nog liever in ons AFAS-stadion dan hier in Tubeke, maar het is mooi dat er ook buitenshuis zoveel supporters opdagen. Dit is een fijne club om voor te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties