Extra ontluisterende details van de telefoontaps: "Vermant is een dwarsligger" en "Een beetje van telefoon wisselen kan geen kwaad"

Redactie
| 156 reacties
Extra ontluisterende details van de telefoontaps: "Vermant is een dwarsligger" en "Een beetje van telefoon wisselen kan geen kwaad"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In 'Operatie Propere Handen' lekt steeds meer informatie uit. Zo zouden nu ook de telefoontaps helemaal naar buiten zijn gekomen. En dat geeft een ontluisterend beeld.

Het Nieuwsblad heeft op een of andere manier de telefoontaps onder ogen of oren gekregen en daaruit moet blijken hoe KV Mechelen de degradatie probeerde af te wenden.

Over een afspraak tussen Dejan Veljkovic en Dirk Huyck in een garage en daarna in de meubelzaak van diens vrouw, over een afspraak ook tussen Veljkovic en Paul Allaerts van Moeskroen.

Dwarsligger Vermant

En met een aantal ontluisterende details. "De keuken is besteld", kenden we ondertussen al. "Ik heb een nieuw nummer. In deze periode weet je nooit. Een beetje wisselen kan geen kwaad", belde Thierry Steemans naar Johan Timmermans in de week voor KV Mechelen - Waasland-Beveren.

"Sven Vermant, dat is een dwarsligger. Hij wil met de best mogelijke ploeg spelen", klinkt het in een ander telefoongesprek. "Inclusief Camacho, die bezig is met een transfer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties