Vranjes nog meer in het oog van de storm, Vanhaezebrouck reageert: "Nu komt men plots met die tattoo naar buiten"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 19 reacties
Vranjes nog meer in het oog van de storm, Vanhaezebrouck reageert: "Nu komt men plots met die tattoo naar buiten"
Foto: © photonews

Ognjen Vranjes staat al enkele dagen in het oog van de storm. Aanleiding was een wansmakelijke Instagram-post over de AEK-fans die de supporters van Ajax bekogelden met bengaals vuur en een molotovcocktail.

Nu kwam ook aan het licht dat Vranjes een tatoo liet zetten van Momcilo Dujic, veroordeelde Servische oorlogsmisdadiger die verantwoordelijk is voor de dood van duizenden Bosniërs. Dujic werkte tijdens WOII samen met de fascistische leider Benito Mussolini en collaboreerde met de nazi’s.

Net als op zijn persbabbel van woensdag kwam het thema 'Vranjes' vrijdag opnieuw ter sprake. Hein veroordeelt zijn post op sociale media ferm, maar heeft het moeilijk met de heksenjacht die er nu gaande is.

"Ognjen speelde al zoveel matchen voor de Bosnische nationale ploeg zonder dat iemand erover sprak. Nu komt men ermee naar buiten nadat hij in een mediastorm terechtkwam door die post. Als je hem helemaal wil onderzoeken, hij staat vol met tatoeages hé."

Afgeschreven?

Al lijkt Vranjes momenteel niet meer in de plannen van Hein voor te komen. "Begin dit seizoen was hij sterk. Maar door sommige van zijn beslissingen hebben we punten verloren. Rood, penalty, twee gele kaarten... Je kan de beste zijn, maar als je je ploeg punten kost..."

Anderlecht trainde vrijdag nog niet. Het aangekondigde gesprek van Vanhaezebrouck en algemeen directeur Michael Verschueren met Vranjes moet er nog komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties