Genkse leegloop op komst in de wintermercato? De Condé schenkt klare wijn: "We zijn duidelijk geweest naar de spelers toe"

Clint Vens
| 1 reacties
Genkse leegloop op komst in de wintermercato? De Condé schenkt klare wijn: "We zijn duidelijk geweest naar de spelers toe"
Foto: © photonews

De Genkse sterkhouders als Berge, Malinovski, Trossard en Pozuelo etaleerden dit seizoen nu ook hun kunnen op het Europese toneel, waardoor de interesse alleen maar zal aanzwengelen. In VISTA zette technisch directeur De Condé de puntjes op de i betreffende de transferplannen in de wintermercato.

Blauw-wit weet dat als hun sterkhouders ook na januari nog op de Genkse loonlijst staan, ze een goeie kans maken op de titel: "Neen, ik verwacht geen drukke maand. We zijn duidelijk geweest naar de spelers toe", zegt Dimitri De Condé in de voetbaltalkshow VISTA

De winter gaat niet hectisch zijn. De zomer? Dat verwacht ik wel

"Ze weten wat wij willen en we zitten ook niet in de situatie dat geld nu belangrijk is. We zijn een club die op een bepaald moment wel moet verkopen. De winter gaat niet hectisch zijn. De zomer? Dat verwacht ik wel."

Zomermercato

Enkel Champions League-voetbal lijkt de Genkse vedetten nog te kunnen verleiden tot een extra jaartje in de Luminus Arena: "Er zijn jongens met veel potentieel, zoals Sander Berge. Dat wil niet zeggen dat ze allemaal gaan weg gaan."

Voor bepaalde spelers gaan er clubs komen die bedragen op tafel gaan leggen, waar we geen nee kunnen tegen zeggen

"De Champions League halen zou dat argument kunnen zijn, maar voor bepaalde spelers gaan er clubs komen die bedragen op tafel gaan leggen, waar we geen nee kunnen tegen zeggen. Dat gaat dan om ploegen uit de topcompetities. Daar spelen ze dan matchen die de Champions League overstijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties