Lokeren: "Voorzitter Lambrecht is meer dan ooit bereid om mee te werken aan overname"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 7 reacties
Lokeren: "Voorzitter Lambrecht is meer dan ooit bereid om mee te werken aan overname"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoe ziet de toekomst eruit voor Sporting Lokeren? Alles wijst erop dat een groep rond Joris Van Der Gucht, CEO van Silverfin, de club zou gaan overnemen. Nu is er ook een officiële reactie.

Donderdagochtend verscheen op de officiële clubwebsite van Lokeren een eerste reactie op het nieuws. "Sportief is de toestand van Sporting Lokeren op dit moment verre van rooskleurig. Deze spijtige vaststelling kan ook leiden naar een stroomversnelling in het overnamedossier", klinkt het.

"Voorzitter Lambrecht heeft altijd al verklaard dat hij graag een verankering op lokaal vlak zou zien. Wat dat betreft, voldoet het profiel van deze kandida(a)t(en) aan zijn verzuchtingen."

"Een tijd geleden is er ook al eens contact geweest tussen beide partijen, maar meer dan een verkennend gesprek kan dit niet worden genoemd. De club hoopt in de komende tijd op een nieuw contact met deze en/of andere partijen. Hoe dan ook is voorzitter Lambrecht meer dan ooit bereid om mee te werken aan eender welk project dat een nieuw elan bezorgt aan de club", aldus Sporting Lokeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties