Bayat volledig back in business? 'Gecontesteerde makelaar richt pijlen na Anderlecht nu op andere Belgische topclub'

Clint Vens
| 8 reacties
Bayat volledig back in business? 'Gecontesteerde makelaar richt pijlen na Anderlecht nu op andere Belgische topclub'

Volg Standard nu via WhatsApp!

Het bleef opvallend stil in België op de wintermercato. Niet toevallig omdat Mogi Bayat, na zijn rol in de zaak Propere Handen, zich vooralsnog gedeisd hield in januari. Al lijkt de gecontesteerde makelaar zich toch weer binnen een Belgische topclub te manoeuvreren.

Volgens Sport/Voetbalmagazine deed de broer van Charleroi-manager Mehdi Bayat in januari al enkele zaakjes met Standard. Zo zou Bayat meegeholpen hebben in de overgang van Nikolas Raskin van Gent naar de Rouches. 

Uitgaand transferverkeer

Ook aan uitgaande zijnde zou de Franse Iraniër zich gemoeid hebben volgens eerder genoemd medium:  "De onverzadigbare Bayat probeerde de carrière van enkele vaste waarden een nieuwe wending te geven, zoals Paul-José Mpoku, voor wie Standard een bod van 6 miljoen weigerde, dat was uitgebracht door MLS-club New England Revolution. Voorlopig evenwel zonder succes."

Académie

Bovendien zette hij ook in zijn klauwen in de jeugd van Standard:"Bayat wist ook de hand te leggen op meerdere talenten uit de Académie, van wie het niet zou verbazen mochten ze eerstdaags een profcontract ondertekenen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties