Thorup let in het bijzonder op één Rouche: "Mijn spelers hebben veel beelden van hem gezien" & "Visie van de echte toppers"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 8 reacties
Thorup let in het bijzonder op één Rouche: "Mijn spelers hebben veel beelden van hem gezien" & "Visie van de echte toppers"

Standard moet winnen om play-off 1 definitief te verzekeren, AA Gent moet winnen om nog een sprankeltje hoop te behouden op play-off 1. Spanning gegarandeerd, met andere woorden. Coach Jess Thorup neemt het alvast niet licht op tegen de Rouches.

"Standard is één van de beste teams in de Belgische competitie", liet Thorup in naam van Gent optekenen door Het Nieuwsblad. "Dit wordt zeker één van de sterkste opponenten sinds lang. Maar we moeten terug op het juiste spoor raken en drie punten pakken voor eigen publiek."

De man die Thorup komende nacht misschien nog uit zijn slaap kan houden: Mehdi Carcela. "Dit is geen handbal waarbij je iemand kunt neutraliseren, maar we hebben de spelers natuurlijk ook voldoende beelden getoond van Carcela."

"Hij heeft zoveel kwaliteiten en beschikt ook over de visie van de echte toppers, zeker met het doel voor hem. Hij ziet meer dan wat de meeste spelers ziet. Ook in de omschakeling proberen ze hem vaak meteen te bereiken. Dus onze ‘rest defense’ wordt zeer belangrijk", aldus Thorup. Afspraak vrijdag om 20u30.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties