Geen schoon schip na Propere Handen: Bayat werkt zich binnen bij Belgische topclub
Lode Nuyts
Lode Nuyts
| 25 reacties

De invloed van Mogi Bayat bij Standard lijkt steeds groter te worden

Geen schoon schip na Propere Handen: Bayat werkt zich binnen bij Belgische topclub

Wie gedacht had dat het voetbalwereldje Mogi Bayat definitief zou kwijtspelen na operatie Propere Handen lijkt bedrogen te zullen uitkomen. Bayat tracht zich binnen te werken bij Standard.

Michel Preud'homme en Mogi Bayat onderhouden nog steeds een goede relatie. De spelersmakelaar probeert van die band te profiteren om zich verder in te werken bij de Rouches. Bayat tracht niet alleen spelers van de jeugdacademie onder zijn vleugels te krijgen, zo wilde hij ook Polo Mpoku contracteren. 

Afgelopen zomer loodste Bayat verloren zoon Michel Preud'homme terug naar Sclessin. Op die manier maakte de Iraniër zich meteen belangrijk bij Standard. "We aanvaardden de aanwezigheid van Bayat tijdens het afronden van de gespreken met Michel omdat hij dat nadrukkelijk vroeg. Preud'homme werd immers constant gecontacteerd door buitenlandse teams", zei Bruno Venanzi daar eerder al over.

"Mogi herhaalde telkens dat hij zich met het contract zou bezighouden maar hij wilde er niet voor betaald worden. Ik weigerde dat want ik wilde geen morele schuld bij hem opbouwen", aldus de Standard-preses aan Sport/Voetbalmagazine.

Oulare

Ook bij de komst van Obbi Oulare naar Standard speelde de beruchte spelersmakelaar een rol volgens het sportblad. MPH schoof Bayat toen naar voren om het dossier in goede banen te leiden. Afgelopen winter loodste de zelfverklaarde horlogeliefhebber zijn poulain Nicolas Raskin van Gent naar Standard

En onlangs wilde Bayat Paul José Mpoku binnenhalen. De ervaren Luikse middenvelder wilde er niet van weten en stuurde de Iraniër wandelen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties