Indien STVV het niet haalt, weet Marc Brys waar ze het laten liggen hebben

Indien STVV het niet haalt, weet Marc Brys waar ze het laten liggen hebben
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marc Brys heeft wel een heel knappe prestatie neergezet met Sint-Truiden. De trainer moet wel nog één match winnen om de kers op de taart te zetten. Dat gaat geen makkelijke worden, maar onmogelijk is het ook niet.

Dat Gent kwam winnen op Stayen voor de Beker, speelt niet meer mee, meent hij.  "Die bekerwedstrijd is al lang geleden. Beide teams zijn sindsdien geëvolueerd. Dat was een andere wedstrijd", zegt Brys bij Sporza.

"AA Gent is wel een heel goed team. Ze hebben een heel ruime kern met veel spelers die een match kunnen beslissen. Gent heeft een mooi parcours afgelegd en ze staan daar niet voor niks. Het wordt moeilijk, maar dat maakt het ook spannend en uitdagend. We zijn niet bezig met wat ze bij Gent denken. We proberen gewoon zelf te winnen."

Seizoensbegin

Brys weet wel waar hij spijt van heeft. "We hebben er het hele seizoen rondgehangen en we zijn altijd uitgegaan van positief voetbal. De punten die we gepakt hebben, waren grotendeels verdiend. Dat maakt dat je recht hebt op PO I. Maar we zijn begonnen met 4 draws en een nederlaag op Standard. Allemaal een beetje onterecht, al kun je dat op dat moment niet verkopen. Maar als we Play-off I niet halen, hebben we het daar laten liggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties