Scoren, hét probleem van AA Gent: "Geen nood, we maken er drie tegen Mechelen"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 17 reacties

Brecht Dejaegere heeft er vertrouwen in voor de trip naar de Heizel

Scoren, hét probleem van AA Gent: "Geen nood, we maken er drie tegen Mechelen"
Foto: © photonews

AA Gent telt de laatste uren en minuten af naar dé afspraak van het seizoen. Op de Heizel moet het voorbij het geplaagde KV Mechelen om de Beker van België voor een vierde keer in de lucht te steken. Alleen zal daarvoor wel wat gescoord moeten worden.

Laat dat net het probleem van de Buffalo's zijn. Uit zes wedstrijden in play-off 1 werd niet alleen een schamele één op achttien gehaald, er werden ook maar drie doelpunten in gescoord. De weg naar de netten lijkt moeilijk te vinden voor de mannen van Jess Thorup, maar toch is het vertrouwen voor de finale groot.

"Die match moeten we winnen en daar moeten we allemaal scherp staan. Dit gaat ons seizoen redden", aldus Brecht Dejaegere. Ook het probleem voor doel zal daar aangepakt worden, volgens de middenvelder. "Dat we er maar drie maakten? We maken er gewoon drie woensdag."

Gent presteert onder druk

"Dat de druk immens is? Hier is altijd druk, hé. Als we allemaal top zijn hebben we meer kwaliteit dan KV Mechelen en bovendien staan we er op de momenten dat het moet. Neem nu die aanloop naar play-off 1." Toen pakte Gent twaalf op twaalf om tóch nog die kwalificatie te pakken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties