🎥 Gentse supporters waren ongemeen hard: "Ik begrijp ze, maar er moet wederzijds respect zijn"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brussel
| 43 reacties

Brecht Dejaegere over de reactie van de Gentse fans na de verloren Bekerfinale

🎥 Gentse supporters waren ongemeen hard: "Ik begrijp ze, maar er moet wederzijds respect zijn"
Foto: © photonews

De spelers van AA Gent moesten naast hun eigen ontgoocheling ook nog die van hun supporters trotseren. De harde kern pikte het niet dat de Buffalo's pas na de medailleceremonie kwamen groeten en gaven stevig van jetje.

Het contrast was enorm, terwijl de fans van KV Mechelen applaudisseerden voor de Gentse spelers, werden die door hun eigen harde kern uitgejouwd. De reden? Niet alleen het verlies, maar allicht ook het laattijdige groeten van de spelers, die eerst om hun zilveren medaille moesten.

Familie

"Of ik ze begrijp? Ja en neen. Ik begrijp hun frustratie dat we de Bekerfinale verloren hebben, maar geloof me vrij, ik doe er altijd alles voor. We zijn ook maar mensen. We hebben dan wel de mooiste job van de wereld, maar wederzijds respect moet er zijn. Al herhaal ik dat ik hun frustratie snap. De weg naar daar was lang, maar als familie moet je elkaar steunen in goede én kwade dagen."

"Tijdens de wedstrijd waren ze zeer aanwezig, dat was super, ik had hen graag een nieuwe Beker geschonken." Bekijk hieronder de beelden. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties