Ook Odjidja popelt: "Dé match van het seizoen"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties

Odjidja kijkt uit naar de Bekerfinale

Ook Odjidja popelt: "Dé match van het seizoen"
Foto: © photonews

Vadis Odjidja moest een groot deel van play-off 1 missen door schorsing, maar staat woensdagmiddag in zijn eerste Bekerfinale. De middenvelder van Gent heeft er zin in.

"We moeten er staan en dat zal ook zo zijn", aldus Odjidja na de mindere vorm van de laatste weken. "Het is een Bekerfinale, één wedstrijd waar veel van afhangt, dus ik hoop dat iedereen volledig gemotiveerd is om dat tot een goed einde te brengen." Zijn matchritme moest hij opkrikken met een uur tegen Genk. "Ik voelde me goed, het deed deugd om opnieuw te spelen, maar ik begrijp uiteraard de wissel."

"Of we met de handrem speelden tegen Genk? Dat denk ik niet, het lag vooral aan de laatste pas, die moest beter." Tegen KV Mechelen zal dat ook van belang zijn. "Het is de match van het seizoen voor ons woensdag", aldus de middenvelder die nooit eerder een Bekerfinale betwistte.

Terugdenken aan Norwich

"De enige wedstrijd die een beetje daarop leek was die met Norwich om te promoveren naar de Premier League (op Wembley, nvdr.), maar daar heb ik niet gespeeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties