Sofiane Hanni analyseert het probleem Anderlecht: "Rutten heeft niets positiefs bijgebracht" en "Te veel verandering"
Florent Malice
Florent Malice vanuit Moskou
| 40 reacties

Sofiane Hanni analyseert het probleem Anderlecht: "Rutten heeft niets positiefs bijgebracht" en "Teveel verandering"

Sofiane Hanni analyseert het probleem Anderlecht: "Rutten heeft niets positiefs bijgebracht" en "Te veel verandering"
Foto: © photonews

Bij RSC Anderlecht is er de voorbije maanden heel wat gebeurd. Sofiane Hanni zag het allemaal gebeuren vanuit Moskou en reageert nu op de zaak.

Sofiane Hanni is momenteel in Moskou, waar hij bij Spartak de pannen van het dak speelt. Toch heeft hij ook het seizoen van RSC Anderlecht op de voet gevolgd: "Ik heb enkel de laatste match in de play-offs gemist, maar ik probeer alles te kijken."

"Het was een moeilijk seizoen voor Anderlecht. Ze hebben er volledig naast gepakt. Het nieuwe bestuur wilde heel wat veranderen en zaken veranderen, maar bij een team als paars-wit is dat niet vanzelfsprekend."

DNA

"Het DNA van de club? Dat is een beetje verloren gegaan. Men heeft te veel te snel willen veranderen. Dat is alvast mijn mening. Misschien had men met kleine veranderingen gaandeweg moeten beginnen?"

Zo is Hanni ook kritisch voor een ex-coach: "Ik denk niet dat Fred Rutten iets positiefs heeft bijgebracht. Maar met Kompany heeft men nu wel een goede reactie getoond. Perfect wat ze hebben gedaan, het geeft ook een boodschap mee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties