'Drie Europese giganten jagen op Mo Salah, bedragen boven de 200(!) miljoen euro circuleren'

Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 12 reacties
'Drie Europese giganten jagen op Mo Salah, bedragen boven de 200(!) miljoen euro circuleren'

Mo Salah was alweer een van de bepalende spelers dit seizoen bij Liverpool op weg naar de glorie in de Champions League én in de Premier League. Wie wil er hem niet bij hebben?

Om te beginnen: Mo Salah voelt zich wel degelijk nog goed bij Liverpool, ook al waren daar de voorbije weken en maanden tegenstrijdige berichten over te horen. Een trofee als de Champions League binnenhalen kan dan natuurlijk helpen.

Bovendien gaf hij onlangs nog aan graag nog eens bij Liverpool te zouden willen samenspelen met Daniele De Rossi, die einde contract is bij AS Roma en waar de Egyptenaar in het verleden twee leuke jaren mee heeft weten te beleven.

203 miljoen euro

Mogelijk is het ook koren op de molen van diverse topclubs die azen op de goalgetter van Liverpool. Volgens Daily Mail is de interesse alvast niet minnetjes: Real Madrid, Manchester United en Bayern München willen hem alledrie komen wegkapen bij Jürgen Klopp. 

Het prijskaartje? Boden van 203 miljoen euro circuleren al in de Engelse pers. Of dat überhaupt voldoende zal zijn om hem los te weken bij Liverpool zal nog moeten blijken. Salah was dit seizoen goed voor 27 goals en 13 assists over alle competities heen.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties