Eriksen heeft goed nieuws voor Real Madrid, maar laat deur op een kier voor Tottenham
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 3 reacties

Christian Eriksen (Tottenham) voelt zich klaar voor een volgende stap in zijn carrière

Eriksen heeft goed nieuws voor Real Madrid, maar laat deur op een kier voor Tottenham
Foto: © photonews

Christian Eriksen wordt al een hele tijd aan Real Madrid gelinkt. Nu heeft de Deense middenvelder ook zelf zijn voorkeur uitgesproken.

Eriksen ruilde in de zomer van 2013 Ajax voor Tottenham. In Londen ligt hij nog één jaar onder contract. Tottenham en Coach Mauricio Pochettino deden de afgelopen jaren zo weinig mogelijk transfers, maar dreigt deze zomer dus een absolute uitblinker te moeten vervangen.

Tegenover SkySports had Eriksen het over zijn toekomst. “Ik heb enorm veel respect voor alles en iedereen bij Tottenham. Maar ik heb het bestuur verteld dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging.”

“Ik hoop dat er deze zomer snel duidelijkheid komt. Dat is alleszins mijn bedoeling, maar in het voetbal weet je dat natuurlijk nooit.  Het hangt van het bestuur af. Als er zich geen andere club meldt, blijf ik nog een jaar bij Tottenham. Of ik er dan ook een nieuw contract teken? Dat zal van de voorwaarden afhangen", aldus Eriksen.

“Natuurlijk droomt elke speler van een club als Real Madrid. Maar zij zullen contact moeten opnemen met Tottenham en tot een overeenkomst komen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties