OFFICIEEL: KV Mechelen gaat in beroep en stapt naar het BAS
Clint Vens
| 37 reacties

KV Mechelen gaat in beroep en stapt naar het BAS

OFFICIEEL: KV Mechelen gaat in beroep en stapt naar het BAS

De soap in Operatie Propere Handen gaat onverminderd voort, al is het natuurlijk geen verrassing: KV Mechelen stapt naar het BAS om de degradatie naar Eerste klasse B aan te vechten.

De Geschillencommissie Hoger Beroep oordeelde zaterdag dat KV Mechelen in het tuchtdossier van “Propere Handen” moet degraderen naar 1B mét een aftrek van 12 punten en geen bekervoetbal of Europees voetbal mag spelen. KV Mechelen had zeven dagen tijd om tegen die beslissing in beroep te gaan en doet dit dan ook officieel op donderdag. 

Eerder trokken ook al Lokeren en Tubize naar het gerecht. Beerschot-Wilrijk kreeg van Geschillencommissie Hoger Beroep de plaats in de hoogste afdeling toegewezen. Lokeren is daarmee niet akkoord en claimt dat zij recht hebben op een langer verblijf in de JPL. Tubeke hoopt dan weer dat de Maneblussers degraderen naar de amateurklasse zodat zij in 1B blijven. 

Het beroep wordt nu officieel overgemaakt aan het BAS. Dat zal de zaak volgende week opnieuw inleiden met alle betrokken partijen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties