Vargas bijt meteen van zich af en reageert op criticasters: "Nooit geblesseerd in Australië"
Redactie
| 3 reacties

Ronald Vargas voelt zich goed om te knallen bij KV Oostende

Vargas bijt meteen van zich af en reageert op criticasters: "Nooit geblesseerd in Australië"
Foto: © Photonews

Na twee seizoenen Australië heeft Ronald Vargas opnieuw op een Belgische bal getrapt. De eerste training van de Venezolaan bij KV Oostende is achter de rug. En hij gaf zijn criticasters meteen lik op stuk.

Meteen na de bekendmaking van de transfer van Ronald Vargas naar KV Oostende kwam de molen op sociale media op gang. "Een topspeler, maar dan moet hij wel fit zijn", was de meest gehoorde commentaar. 

"Ik heb nochtans niet het gevoel dat ik me moet bewijzen", aldus Vargas op de webstek van de Kustboys. "Iedereen weet wat ik kan en het is aan mij om dat te tonen. Blessuregevoelig? Op een enkelbreuk na was ik bij Newcastle Jets nooit geblesseerd."

Iedereen weet wat ik kan en het is aan mij om dat te tonen

Vargas keert na omzwervingen in Griekenland en Australië terug naar de Jupiler Pro League. "Ik moet toegeven dat ik het weer niet heb gemist. (lacht) Maar het moment was daar om terug te keren."

"Mijn vriendin is van Koksijde", besluit Vargas. "En ons hondje woont al twee jaar bij mijn schoonouders. Hij zal luid kwispelen als hij ziet dat we terug zijn en deze keer ook hier gaan blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties