Bölöni: "Lamkel Zé heeft ons allemaal verraden: zijn carrière is niet voorbij, maar hij moet zich dringend herpakken"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 73 reacties

Antwerp-coach László Bölöni was andermaal hard voor Didier Lamkel Zé

Bölöni: "Lamkel Zé heeft ons allemaal verraden: zijn carrière is niet voorbij, maar hij moet zich dringend herpakken"
Foto: © photonews

Komt het nog goed tussen László Bölöni en Didier Lamkel Zé? Het wordt alleszins niet eenvoudig.

“Op sommige spelers krijg je helemaal geen vat”, vertelde Bölöni in een gesprek met Het Nieuwsblad. “En dan bedoel ik dat niet persoonlijk. Ik heb bijvoorbeeld geen enkel persoonlijk probleem met Lamkel Zé.”

“Hij heeft me nooit iets kwaads gedaan of gezegd. We schudden elkaar de hand en praten over allerlei zaken. Maar met wat hij heeft gedaan ten aanzien van zijn club en ten aanzien van zijn ploegmaats heeft hij alle grenzen overschreden.”

“Ik kan geen compromissen sluiten met iemand die het essentiële niet respecteert. En het essentiële, het belangrijkste, is het belang van de club. Daarna komt het belang van de groep en daarna mijn persoonlijk belang. Lamkel Zé heeft ons door zijn gedrag allemaal verraden.”

“Ik geloof dat je pas een volwaardige prof bent als je honderd matchen op het hoogste niveau hebt gespeeld. Maar een speler als Lamkel Zé, hoeveel matchen in eerste klasse heeft die gespeeld in zijn carrière?”

“Vijftien? In die vijftien matchen werd hij twee keer uitgesloten. En de derde was niet ver weg. De carrière van Lamkel Zé is niet voorbij, maar hij moet zich nu dringend herpakken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties