Denkt Gent opnieuw aan Griekse winger? "Er zijn verschillende clubs in België die hem al een tijdje op het oog hebben"

Clint Vens
| 0 reacties
Denkt Gent opnieuw aan Griekse winger? "Er zijn verschillende clubs in België die hem al een tijdje op het oog hebben"

Menig record sneuvelde al op de transfermarkt in België. De grote buitenlandse clubs lijken de weg naar ons land gevonden te hebben en draaien allesbehalve elke eurocent om. Aan de andere zijde lijken ook de Belgische clubs kapitaalkrachtiger dan ooit.

Misschien mogen de Belgische voetballiefhebbers nog een nieuwe speler verwelkomen in onze competitie. De Belgische commentatoren zullen dit misschien minder goed nieuws vinden want de naam is een heuse tongtwister. 

De Griek Anastasios Chatzigiovanis staat namelijk in de belangstelling van enkele Belgische clubs, dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Paschalis Tountouris. De winger was afgelopen winter alvast in beeld bij Gent. 

Belgische interesse

“Gent kan ik niet bevestigen, maar er zijn wel verschillende clubs in België – en ook Nederland – die hem al een tijdje op het oog hebben", zegt Tountouris. 

"Anastasios is dan ook een talentvolle speler en bovendien is hij eind dit seizoen einde contract. We zijn momenteel nog in gesprek met Panathinaikos, we zoeken een zo goed mogelijke oplossing voor alle partijen.”

Chatzigiovanis is een 22-jarige winger die vorig seizoen in 29 wedstrijden goed was voor vier goals en vijf assists. Zijn marktwaarde wordt geschat op anderhalf miljoen euro. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties